fbpx

Termeni si conditii

Dunar.ro este o marca a Agrovit Solis SRL 

Dunar.ro   se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului pe Dunar.ro , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Dunar.ro  poate notifica utilizatorii privind ofertele curente si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. 

Dunar.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Dunar.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. 

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa office@dunar.ro. 

Inca de la primul contact cu Dunar.ro, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi. 

Crearea unui cont de client se va realiza prin completarea unui formular. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe Dunar.ro , atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Apoi, cu email-ul si parola dvs., veti accesa in orice moment contul Dunar.ro. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent – va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util. 

Dunar.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. 

In meniul fiecarui produs sunt afisate si informatii privind stocurile disponibile. 

Informatiile se refera strict la stocul din depozitul propriu si sunt actualizate la fiecare 60 de minute. 

In functie de disponibilitate, situatiile posibile sunt: 

IN STOC –produsul este disponibil in depozitul Dunar.ro si poate fi livrat imediat 

STOC LIMITAT –produsul este disponibil in depozitul Dunar.ro dar in cantitati limitate. Disponibilitatea si livrarea va vor fi confirmate telefonic de catre un operator Dunar.ro  

STOC EPUIZAT –produsul lipseste. Momentul in care va fi disponibil din nou in depozitul Dunar.ro va poate fi comunicat telefonic de catre un operator Dunar.ro 

In detaliile fiecarui produs si in cosul de cumparaturi sunt afisate informatii legate de costul/garantia ambalajelor si despre costurile de livrare/transport. 

Preturile afisate pe site sunt preturi de vanzare cu amanuntul, pentru persoane fizice. 

Daca doriti sa revindeti produsele comercializate de noi, in calitate de persoana juridica, va rugam sa ne contactati la 0724486504 pentru a va trimite o oferta personalizata. 

Pentru revanzatori, persoane juridice, asiguram transportul marfurilor prin firma specializata de transport/logistica, in conditii agreate in prelabil. 

Plata produselor comandate si a taxei de transport, daca este cazul, se face in lei cu numerar la livrare catre reprezentantul Dunar.ro sau catre reprezentantul firmei de curierat/transport, dupa caz. 

In cazul unor comenzi exceptionale, spre exemplu comenzi cu valoare mai mare de 2000,00 lei inclusiv T.V.A., cumparatorul va trebui sa achite 50% din valoarea comenzii in avans. 

Programul de livrare intre orele 09:00 si 20:00 in ziua de lvrare. Comenzile plasate pana miercuri la ora 17:00, se livreaza in urmatoarea zi de livrare. Comenzile plasate dupa ora 17:00,  se livreaza in saptamana urmatoare. 

Produsele comercializate pe Dunar.ro  se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie si valabilitate conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt sigilate, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

Cumpărătorul are obligaţia de a verifica produsele receptionate, cantităţile şi preţurile, având posibilitatea de a refuza produsele necorespunzătoare. 

Puteti solicita returul de produse si in urmatoarele situatii: 

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Dunar.ro. 

Daca produsul primit este impropriu consumului, in primele 48 de ore de la receptia efectiva puteti reclama acest lucru si solicita returnarea produsului in acest termen, in vederea inlocuirii cu un alt produs. 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport ale produsului corect vor fi suportate de Dunar.ro. 

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea: trimiteti un e-mail la adresa office@dunar.ro sau sunati la nr. de telefon  0724486504 (numar cu tarif normal).